Hud / Skinn

Gulvtepper kan gi et rom det personlige preget du ønsker å få frem. Med gulvtepper av hud / skinn får du tepper som tåler å bli brukt og som gir ditt hjem en spesiell sjarm. Gulvtepper av hud / skinn gjør at gulvet beholder en behagelig temperatur og gjør at rommet føles varmere, samt at det gir ditt designerhjem ekstra liv. La et gulvteppe av hud / skinn prege ditt hjem som siste hånd på verket. Med gulvteppe av hud / skinn som et komplement til møbler du har valgt og den perfekte belysning, så har du innredet et rom du kan være stolt av.

Velg blant et eksklusivt utvalg av spennende tepper av hud / skinn og finn unike gulvtepper som gir rommet ditt et særpreg. La det enten være et gulvteppe som bryter av et stort gulv, eller teppet kan plasseres under en sittegruppe eller et salongbord. Når du handler tepper på nettbutikk, kan du finne frem til det du har lyst på hjemme på PCen, og kan vurdere hvordan det passer inn hjemme umiddelbart. Etter kort til vil du få gulvtepper og annet du velger levert hjem og kan glede deg til å få dem på plass der de skal være.

Hos oss får du alltid lav frakt og kan få gulvteppene og annet levert over hele Norge. For luksus til en god pris er våre nettsider alternativet. Du behøver bare å gå inn på nettbutikken, bestille det du vil ha, og du får det sendt hjem innen kort tid i henhold til oppgitt leveringstid. Med unike og spesielle gulvtepper fra oss i hjemmet ditt får du et behagelig hjem, i tillegg til et hjem med egenart. Da den tiden du trenger når du skal finne frem til det du trenger, slik at du er sikker på at du blir fornøyd med valget.

  • kr 4 399,00

    Utsolgt